Vi söker nu en driven och erfaren Affärsenhetschef till Coors största affärsenhet i Sverige!

Affärsenhetschef Fastighet & Säkerhet

Är du en duktig ledare med mångårig erfarenhet från att leda och driva kontraktsbaserade verksamheter inom fastighetsservice och facility management och vill vara med och bidra till Coors fortsatta framgång? Då har vi rätt utmaning för dig!

 

Vi söker nu en driven och erfaren Affärsenhetschef till Coors största affärsenhet i Sverige; Fastighet och Säkerhet. Du får möjlighet att leda och utveckla en framåtlutad verksamhet i en stimulerande miljö och vara en nyckelperson för Coors fortsatta tillväxt i Sverige.

 

Om rollen

Som Affärsenhetschef är du övergripande ansvarig för att driva och växa affärsenheten, som idag omsätter ca 1.4 mdr SEK, samt leda och vidareutveckla enhetens ca 1100 medarbetare genom stab- och kontraktschefer.

Du bidrar till att generera affärer och driva tillväxt genom att medverka i strategiska kunddialoger och genom nära samarbete med andra affärsenheter inom Coor. Vidare kommer du att effektivisera och utveckla tjänster i syfte att säkra lönsamheten. Genom ditt engagerande ledarskap inspirerar du underställda chefer och säkerställer att organisationen har rätt förutsättningar att nå målen. Rollen är en nyckelroll i den svenska organisationen och du kommer ha stora möjligheter att påverka Coors utveckling framåt som medlem i den svenska ledningsgruppen där du bidrar aktivt. Du rapporterar till VD för Coor Sverige.

 

 

Vår kandidat

För att lyckas i rollen som Affärsenhetschef ser vi att du har en akademisk examen samt många års erfarenhet av ledande kommersiella roller inom fastighetsservice och facility management. Du har gedigen ledarerfarenhet och god förmåga att motivera och engagera andra. Du är van vid att ha resultatansvar och drivs av att skapa lönsamma affärer. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med tjänsteutveckling, förbättrings- och effektiviseringsinitiativ.

Som person är du relationsinriktad, affärsmässig och utvecklingsorienterad, trivs i en föränderlig miljö och har höga ambitioner.

 

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder en marknadsmässig lön med avtalspension, tjänstebil, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

 

Vid frågor om ansökan maila Sofia Hugosson på sofia.hugosson@navigio.se, vi tar dock ej emot ansökningar via mail.

 

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

 

 

 

Location:

Sweden

Contact:

Sofia Hugosson

sofia.hugosson@navigio.se