Associate Consultant – Navigio | Oslo

 

Vi er et nordisk konsulentselskap med totalt 60 ansatte plassert i Oslo og Stockholm. Sammen arbeider vi aktivt for å skape en arbeidsplass utenom det vanlige.

 

Om Navigio

 

Vi leverer årlig mer enn 300 kundeprosjekter innen Executive Search, lederutvikling og organisasjonsstrategi. For deg som ønsker å jobbe tett med kunder og drive utfordrende prosjekter sammen med ambisiøse kollegaer, er Navigio en svært attraktiv arbeidsplass. Du vil tidlig eksponeres for nøkkelpersoner innen både nordisk og internasjonalt næringsliv. Du får muligheten til å bygge et stort nettverk med toppledere og senior spesialister i markedsledende selskaper – både oppstartsbedrifter og børsnoterte selskap.

 

Om rollen

 

I rollen som Associate Consultant er du sentral i våre leveranser innen rekruttering i tett samarbeid med erfarne konsulenter. Du vil analysere virksomheter og bransjer og bidra med å identifisere og kontakte potensielle kandidater til spesialist- og lederstillinger for våre oppdragsgivere.

 

Arbeidet krever at du er analytisk, har interesse for næringsliv og evner å kombinere dette med kontaktarbeid. At du kan skape tillit hos kunder og kandidater vil være avgjørende for at vi lykkes i våre oppdrag.

 

Rollen innebærer oppgaver som:

  • Utarbeide oppdragsdokumenter
  • Analysere bransjer og virksomheter
  • Kartlegge, identifisere og initiere kontakt med potensielle kandidater i rekrutteringsoppdrag
  • Oppdatere og videreutvikle kandidatdatabaser og nettverk
  • Følge opp kandidater og oppdragsgivere gjennom rekrutteringsprosessen
  • Bidra i å videreutvikle søks- og prosjektmetodikk

 

Vi kan tilby en unik mulighet for rask karriereutvikling i et stimulerende miljø i konstant endring og vekst. Du vil i kraft av din rolle bygge nettverk og få innblikk i ulike bransjer i næringslivet, samtidig som du opparbeider deg solid kompetanse innen rekruttering sammen med kolleger i Norge og Sverige. Du vil arbeide i en hverdag med høyt kunde- og kvalitetsfokus.

 

Vi søker deg som er nyutdannet på masternivå med gode resultater innen økonomi, teknologi, HR, organisasjon eller andre aktuelle fagområder. Har du i tillegg interesse for teknologi, så er det en stor fordel.

 

Som person er du:

  • Analytisk, målrettet og strukturert
  • Profesjonell, positiv og initiativrik
  • Trygg på deg selv, og skaper raskt tillit overfor kunder og kandidater
  • Interessert i mennesker, relasjonsbyggende med gode retoriske evner

 

Plassering sentralt i Oslo, med oppstart høsten 2021.

 

Vi ser frem til å motta din søknad snarest.

Ved spørsmål, ta kontakt med Hasan Tufan på telefon 450 23 147 eller e-post hasan.tufan@navigio.no.

Location:

Oslo

Contact:

Hasan Tufan

+47 450 23 147

hasan.tufan@navigio.no