Associate Consultant / Researcher – Executive Search

Bli med på en spennende reise i et av Nordens raskest voksende konsulentmiljøer innen People & Organizations!

I rollen som Associate Consultant er du sentral i våre rekrutteringsoppdrag som ansvarlig for research i tett samarbeid med erfarne konsulenter. Du vil analysere virksomheter og bransjer, og bidra med å identifisere og kontakte potensielle kandidater til spesialist- og lederstillinger for våre oppdragsgivere.

Arbeidet krever at du er analytisk, har interesse for norsk næringsliv og evner å kombinere dette med kontaktarbeid. At du kan skape tillit hos kandidater og kunder vil være avgjørende for at vi lykkes i våre oppdrag.

 Dette innebærer oppgaver som:

 • Utarbeide oppdragsdokumenter og stillingsannonser
 • Analysere bransjer og virksomheter
 • Kartlegge, identifisere og initiere kontakt med potensielle kandidater
 • Oppdatere og videreutvikle kandidatdatabaser og -nettverk
 • Følge opp kandidater og oppdragsgivere gjennom rekrutteringsprosessen
 • Bidra i å videreutvikle søks- og prosjektmetodikk

Vi kan tilby en unik mulighet for rask karriereutvikling i et stimulerende miljø i konstant endring og vekst. Du vil i kraft av din rolle bygge nettverk og få innblikk i ulike ulke bransjer i næringslivet, samtidig som du opparbeider deg solid kompetanse innen rekruttering sammen med kolleger i Norge og Sverige. Du vil arbeide i en hverdag med høyt kunde- og kvalitetsfokus, ikke minst hvor den ansattes trivsel verdsettes høyt.

Vi søker deg som har noen års relevant erfaring eller er nyutdannet på masternivå med gode resultater innen økonomi, HR, organisasjon, journalistikk eller andre aktuelle fagområder. Har du i tillegg interesse for teknologiske virksomheter, er det positivt.

Som person er du:

 • Analytisk, målrettet og strukturert
 • Profesjonell, positiv og initiativrik
 • Trygg på deg selv, og skaper raskt tillit overfor kunder og kandidater
 • Interessert i mennesker, relasjonsbyggende med gode retoriske evner

Er du nysgjerrig og har spørsmål? Ta gjerne kontakt med Hasan Tufan på +47 450 23 147

Vi ser frem til din søknad så snart som mulig.

 

Om Navigio

Navigio er en raskt voksende og «disruptive» aktør innen People & Organizations. Vår visjon er å frigjøre fullt potensiale for våre kunder og medarbeidere ved å utvikle individer og organisasjoner. I praksis innebærer dette at vi hjelper våre kunder ved å:

 • Sette den strategiske retningen – Strategy & Organization
 • Sikre riktig team – Executive Search, Audits, Interim Management and Career Transitions
 • Sikre og skape sterk ledelse – Leadership Services

Vi har eksistert i over 20 år og er et av Nordens ledende konsulentselskap innen humankapitaltjenester med omsetning på ca 140 millioner kroner, og med svært sterk vekst. De fleste av våre kunder er nordiske, internasjonale aktører med hovedbase i Norden. Vi arbeider aktivt for å skape en arbeidsplass utenom det vanlige og har i mange år kvalifisert oss til topp 10-listen over Great Places to Work-kåringen i Sverige.

Navigio har kontorer i Oslo og Stockholm. Vi er nærmere 70 kollegaer med høy faglig kompetanse innen Executive Search, Leadership Services og Organizational Strategy. I Norge er vi åtte dedikerte kollegaer med store ambisjoner om videre vekst. Vi leverer tjenester med høy kvalitet til våre kunder og bygger våre team på tvers av de ulike kompetanseområdene.

Summary:

Bli med på en spennende reise i et av Nordens raskest voksende konsulentmiljø innen People & Organizations!

Location:

Oslo, Norway

Contact:

Hasan Tufan

+4745023147

hasan.tufan@navigio.no