Associate Consultants – Executive Search, Navigio

Den fjärde industriella revolutionen skapar nya förutsättningar på marknaden och leder till stora förändringar för organisationer, dess affärsmodeller och kompetensbehov. Navigio är en framåtlutad, digital och disruptiv aktör som ledsagar sina klienter på den förändringsresa som dagens digitala transformation innebär. Vi är en av Sveriges bästa och mest dynamiska arbetsplatser. Just nu söker vi medarbetare till vårt team inom Executive Search – en unik möjlighet till karriärutveckling i en stimulerande och föränderlig miljö med flera av Nordens främsta bolag som klienter.


Om rollen
Som Associate Consultant har du en nyckelroll och leder delprojekt innehållande marknadsanalys, kundinteraktion, kandidatattraktion och kandidatbedömning inom Executive Search. Arbetet förutsätter intellektuell förmåga och att du snabbt sätter dig in i olika verksamheter och förstår affärsmodeller och framgångsfaktorer i olika industrier. Detta innebär att skarp analys och proaktiv projektledning är förutsättningar för att lyckas i rollen. Våra kandidater och kunder är ofta personer på ledningsgruppsnivå där du, med ett starkt personligt genomslag, förväntas delta i diskussioner som ställer krav på en god retorisk förmåga.

Navigio är ett bolag med höga ambitioner avseende kvalitet och kundfokus. Vi genomför intensiva projekt med korta ledtider i nära samarbete med kollegor och klienter. För dig som vill arbeta med affärer, analys och driva utmanande projekt tillsammans med ambitiösa medarbetare, imponerande klienter och kandidater är Navigio en attraktiv arbetsplats. Tidigt i din resa hos oss exponeras du mot nyckelpersoner inom nordiskt och internationellt näringsliv. Du kommer bygga ett stort eget nätverk med ledande befattningshavare och seniora specialister hos marknadsledande bolag; entreprenöriella likväl som globala noterade bolag.

Vi söker

  • Dig som precis avslutat dina studier från något av de mest välrenommerade universiteten
  • Dig som är civilekonom eller civilingenjör
  • Dig som har ett starkt affärs-, teknik- och människointresse
  • Dig med hög analytisk förmåga, hög energi, god social och retorisk förmåga


Om Navigio
Vi är en framåtlutad, digital och disruptiv aktör som ledsagar våra klienter in i den fjärde industriella revolutionen som dagens digitala transformation innebär. Vår vision är att frigöra full potential i både individer och organisationer. I praktiken innebär det att vi hjälper våra kunder integrerat med att:

  • Sätta den strategiska riktningen och designa morgondagens organisationer – Team Strategy & Organization
  • Säkerställa rätt team som förmår utveckla och förverkliga strategin – Team Executive Search, Assessments & Interim Management
  • Förstärka förmågan genom ett starkt ledarskap och effektivt ledningsgruppsarbete – Team Leadership Services

Vi är ett nordiskt konsultbolag med ett 50-tal anställda. Tillsammans arbetar vi aktivt med att skapa en arbetsplats utöver det vanliga och har utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser nio av de senaste 10 åren.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 november och kommer hantera dessa löpande.

Placering i Stockholm, med start hösten 2020.

För mer information, kontakta gärna Rebecca Mattsson, Senior Associate Consultant – rebecca.mattsson@navigio.se

 

 

Location:

Stockholm

Contact:

Rebecca Mattsson

rebecca.mattsson@navigio.se