Associate Consultants – Executive Search & Selection, Navigio

Följ med oss på en framgångsrik resa som bara sett sin början! Navigio är en av Sveriges bästa och mest snabbväxande arbetsplatser. Just nu söker vi fler medarbetare till vårt Associate Consultant-team, en unik möjlighet till en snabb karriärutveckling i en stimulerande och föränderlig miljö.

Om rollen
I en utvecklande och viktig nyckelroll leder du delprojekt med kundinteraktion och kandidatattraktion och bedömning inom Executive Search. Arbetet förutsätter hög intellektuell förmåga och att kunna sätta sig in i en verksamhet för att förstå kritiska detaljer och framgångsfaktorer. Med andra ord är skarp analys och proaktiv projektledning en förutsättning för att lyckas i rollen.

Navigio är ett företag med mycket höga ambitioner avseende kvalitet och kundfokus. Det ställs höga förväntningar på alla våra medarbetare eftersom vi arbetar i intensiva projekt med korta ledtider. För dig som vill arbeta med affärer, analys och driva utmanande projekt tillsammans med ambitiösa medarbetare, imponerande klienter och kandidater är Navigio en attraktiv arbetsplats. Våra klienter utgörs av marknadsledande bolag, entreprenöriella likväl som de största, i olika branscher vilket kommer ge dig en unik exponering mot nordiskt och internationellt näringsliv.

Vi söker

      • Dig som tar examen nu eller hösten 2020, alternativt dig som hunnit jobba 0-2 år
      • Du är sannolikt civilekonom eller civilingenjör
      • Du med analytisk förmåga, hög energi, människointresse och en god social och retorisk förmåga kommer att bli framgångsrik hos oss.

Placering i Stockholm, under hösten eller årsskiftet 2020

För mer information kontakta gärna Fredrik Billström, Associate Consulting Lead på 070-792 58 47 alternativt fredrik.billstrom@navigio.se.

Sista ansökningsdag 20 februari 2019 med löpande urval.

Summary:

Följ med oss på en framgångsrik resa som bara sett sin början!

Location:

Stockholm

Contact:

Fredrik Billström

fredrik.billstrom@navigio.se