Business Unit Director Coor

Coor er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører, med over 10.000 ansatte i hele Norden. Vi tar hånd om de hundrevis av oppgavene som skal løses for at arbeidsplasser og bygninger skal fungere som smurt. Våre kunder er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der vi er totalleverandør, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester som renhold, vaktmestertjenester eller kantinedrift. I dag er vi så heldige å få samarbeide med bl.a. Equinor, Storebrand, SAS, Veidekke og Aker Solutions. 

 

Som arbeidsgiver jobber vi systematisk for å redusere antall skader og forebygge sykefravær. Vi legger vekt på at alle skal ha gode arbeidsforhold og vi har ledere som gir alle trygghet og muligheter til karriereutvikling. Vi jobber strategisk mot en bærekraftig og lønnsom vekst. Sammen med kundene våre vil vi redusere vårt negative fotavtrykk på miljøet, som blant annet innebærer målsettinger om å redusere matsvinnet i våre kantiner, reduksjon i bruken av kjemikalier, samtidig som vi skal redusere selskapets Co2-utslipp med minst 50% innen 2025. 

 

Vil du lede våre to forretningsenheter «Single Services» og «Offshore»? 

 

Vi søker nå en leder som skal ta ansvar for å drifte og utvikle forretningsenhetene Single Services og Offshore. Vår nye Business Unit Director skal sikre at Coor Norge lykkes med sine vekstplaner innen disse områdene. Rollen er en del av ledergruppen i Coor Norge og rapporterer til CEO.  

 

De to forretningsenhetene representerer en betydelig del av Coor Norges omsetning og ansatte. Den rette lederen evner å jobbe både med topplinjevekst samtidig med stadig fokus på bunnlinjen.  

 

Stillingen vil blant annet kreve:  

 • At du er en strukturert, trygg og tydelig leder 
 • At du setter retning, kommuniserer målsettinger og skaper energi og engasjement blant ledere og ansatte 
 • At du bygger gode kunderelasjoner og sikre kundetilfredshet gjennom å sikre høy kvalitet 
 • At du er til stede i organisasjonen og opptrer som en rollemodell 
 • Fokus på både å øke topplinjen på kontrakter og bidra til lønnsomhet i kontraktene 
 • Fremme en topplinjeorientert salgskultur ved å skape et miljø der salgsansvaret et fordelt 

 

Vi søker deg som har: 

 • Solid ledererfaring med betydelig resultatansvar  
 • Erfaring fra FM, nærliggende bransjer eller andre større kommersielle drift- og tjenesteytende virksomheter 
 • Erfaring med å drive og lede strategiske og operative endrings- og forbedringsprosesser 
 • Erfaring fra arbeid med salg og forretningsutvikling er positivt 
 • Relevant høyere utdannelse, gjerne innen økonomi eller andre forretningsorienterte studier 

 

Vi ser etter en beslutningsdyktig leder og en god rollemodell som evner å engasjere og motivere organisasjonen. Du har sterk økonomi- og forretningsforståelse, samt en god evne til å sette retning og sikre gjennomføring. For å lykkes i rollen må du kunne kommunisere godt på alle nivåer i organisasjonen, internt og eksternt mot kunder.  

 

Hos oss får du en trivelig og inkluderende arbeidsplass med mange dyktige kolleger som sammen er avgjørende for selskapets videre utvikling. Vi bryr oss om våre medarbeidere og har høyt fokus på personlig utvikling.  Vil du vite mer om oss, gå inn på www.coor.no 

 

Hvis dette er jobben for deg, håper vi å høre fra deg allerede i dag og senest 7. juni 2022.

 

Ved spørsmål, kontakt gjerne vår rekrutteringspartner i Navigio, Nicholay Tehrani på tlf: 907 69 894 / nicholay.tehrani@navigio.no eller Heidi Naume tlf. 454 75 919 / heidi.naume@navigio.no