Head of IT

HELP tilbyr spesialisert advokathjelp gjennom forsikring. Dette har gjort oss til et av landets sterkeste miljøer innen privatrett.HELP er en moderne arbeidsplass med flere sterke fagmiljøer som drives av å gjøre en forskjell. Vi er ledende på å ta i bruk digitale løsninger som endrer arbeidshverdagen for våre ansatte, og brukeropplevelsen for kundene. Vi er i alt ca. 200 ansatte som holder til i nye lokaler sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Vi har et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med høy grad av trivsel.  

Vi har også kontorer i Stockholm og København og er et heleiet datterselskap av det tyske forsikringsselskapet ARAG. 

 

 

Vil du lede digitaliseringen av HELP Forsikring? 

 

En sentral del av HELPs strategi forutsetter økt digitalisering av vår virksomhet, både mot kunder og ikke minst i vårt interne arbeid. Som et av Norges største privatpraktiserende advokatselskap, ønsker vi å ta en reell posisjon innen digitalisering av advokattjenester. Gjennom digitalisering, måling og effektivisering av prosesser vil HELP øke konkurransekraften, og forberede virksomheten på betydelig vekst.  Vi skal også være ledende i å levere kundeopplevelser i alle kanaler.  

 

Vår nye Head of IT skal ta et selvstendig og helhetlig ansvar for alle aspekter av HELPs IT-utvikling og drift i Norge, Sverige og Danmark. Dette inkluderer overordnet ansvar for IT-strategi og utviklingsprosjekter, samt drift, sikkerhet og support. Head of IT vil også være ansvarlig for planlegging og budsjetteringi tillegg til å ha personalansvar for IT avdelingen.  

Rollens ansvarsområde innebærer: 

  • Aktivt eierskap til HELPs digitale strategi for å underbygge forretningsmessige mål. Han/hun skal utvikle, operasjonalisere og ivareta IT-strategien samt være overordnet ansvarlig for at løsningene er gode, trygge og stabile. 
  • Tett samarbeid med forretningen og sikre lønnsomhet i HELPs digitalisering i tett dialog med interne interessenter og eksterne premissgivere 
  • Ansvar for team- og leverandørutvikling, blant annet ved å utfordre teknologiske løsninger, ta prosjektlederansvar, være en god kravstiller og kontinuerlig vurdere make/buygrensesnittet 

I tillegg til å være en troverdig IT-sjef med en viktig rolle i utviklingen og oppfølgingen av våre systemervil du få en sentral rolle i selskapet og plass i utvidet ledergruppe.  

 

 

Hvem er du? 

Vi søker deg som har evne til å omsette teknologisk innsikt til gode løsninger ved hjelp av gode prosjektlederegenskaper og solid teknisk innsikt innen IT-utvikling og driftDu har en sterk utviklingsprofil med interesse for digitalisering og god forståelse for forretning, kombinert med en klar motivasjon for lederskap.   

 

Den rette kandidaten har relevant høyere utdannelse innen IT med minst fem års erfaring innen ledelse eller som team- eller fagleder innen utviklingprimært med innsikt i bank- og forsikringsbransjen.   

 

 

Hva tilbyr vi? 

I HELP Forsikring vil du få mulighet til å jobbe sammen med energiske og engasjerte mennesker preget av sterk vilje til videreutvikling. Hos oss er det høyt fokus på medarbeidertilfredshet. Du blir en del av et skandinavisk miljø i HELP Forsikring og vil i tillegg få mulighet til læring og erfaringsutveksling gjennom ARAG, et stort og profesjonelt forsikringskonsern med virksomhet i 20 land. 

 

Som Head of IT er du svært sentral i organisasjonen, med ansvar for oppgaver som er av stor betydning for selskapet.  

Stillingen rapporterer til CFO. HELP holder til i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo.  

 

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Navigio, Hasan Tufan på tlf +47 45023147 eller Nicholay Tehrani på +4790769894.

 

Vi ser frem til å motta din søknad snarest.