Konsernadvokat

 

Vi søker nå etter en ny konsernadvokat!

 

Coor er en av Nordens ledende leverandører innenfor Facility Management, og har over 10.000 ansatte i Norden. Vi tar hånd om de hundrevis av oppgavene som skal løses for at arbeidsplasser og bygninger skal fungere sømløst. Våre kunder er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der vi er totalleverandør, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester som renhold, vaktmester eller kantinedrift. I dag er vi så heldige å få samarbeide med bl.a. Aker Solutions, Equinor, SAS, Storebrand og Veidekke.

 

Som konsernadvokat i Coor vil du jobbe innenfor et bredt spekter av juridiske oppgaver knyttet til avtalerett, transaksjoner og oppkjøp, anbud, forhandlinger og mye mer. Rollen inngår i et kompetent og sammensveiset nordisk team på totalt fem jurister, som arbeider på tvers av landegrenser i Norden. Du vil fungere som rådgiver for den norske virksomheten og yte juridisk bistand til konsernledelsen, ledergruppen og lederne for forretningsenhetene.

 

Coor Norge har ekspansive mål. Det vil medføre omfattende behov for juridisk støtte knyttet til kontraktsforhold i forbindelse med forretningsutvikling av nye komplekse serviceavtaler.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Yte juridisk bistand til konsern, ledergruppe og ledere
  • Være en god rådgiver for virksomheten
  • Bidra i kontraktuelle forhold, avtaletolkninger, anbud, transaksjoner/M&A, virksomhetsoverdragelser og forhandlinger
  • Bidra til utvikling av den juridiske enheten

 

Vi søker deg som har:

  • Master i Rettsvitenskap
  • Minimum 3-5 års erfaring fra arbeid innen relevante juridiske fagområder som avtalerett innen M&A, enterprise, eiendom, IT eller andre relevante områder.
  • Erfaring fra et ledende advokatfirma eller fra andre større virksomheter
  • Advokatbevilling er positivt, men ikke et krav for rollen
  • God forretningsforståelse

 

Som person er du selvstendig og kan handle på eget initiativ, du tar ansvar og får ting til å skje. Du kan trekke rasjonelle og fornuftige vurderinger, sette deg inn i faktum og anvende jussen på en kompetent måte. Komplekse kunderelasjoner krever at du har en metodisk og systematisk tilnærming til problemstillinger og oppgaver. Du har gode kommunikasjonsevner og arbeider like godt i team som du gjør i en selvstendig rolle.

 

Hos oss får du en trivelig og inkluderende arbeidsplass med mange dyktige kolleger som sammen er avgjørende for selskapets videre vekst innen Facility Management. Vi bryr oss om våre medarbeidere og har høyt fokus på personlig utvikling.

 

Hvis dette er jobben for deg, håper vi å motta din søknad snarest.

 

Ta gjerne kontakt med Aleksander Rybråten Hagen på +47 452 22 810, aleksander.hagen@navigio.no eller Hasan Tufan på +47 450 23 147, hasan.tufan@navigio.no ved spørsmål.

Location:

Oslo. Norway

Contact:

Hasan Tufan

+47 450 23 147

hasan.tufan@navigio.no