HELP Forsikring søker Markedsfører

Markedsfører

 

Om HELP
HELP Forsikrings visjon er å gjøre advokattjenester tilgjengelig for alle gjennom forsikring. Våre kunder betaler kun forsikringspremie, og får advokathjelp ved behov. Enten man bare ønsker et råd, eller saken ender i retten, betaler man ingen timepris.

 

Siden starten i 2005 har HELP Forsikring håndtert mer enn 150 000 saker. Våre 150 advokater og jurister leverer juridiske tjenester i hele Skandinavia. HELP Forsikring har som mål å ha høyest kundetilfredshet i forsikringsbransjen.

 

HELP er en moderne arbeidsplass med et sterkt fagmiljø av advokater som drives av å gjøre en forskjell. Vi er ledende på å ta i bruk digitale løsninger som endrer arbeidshverdagen for våre ansatte, og brukeropplevelsen for kundene. Våre advokater fakturerer ikke, og får bedre anledning til å konsentrere seg om fag, og mer kontroll over egen tid. Vi er i alt ca. 150 ansatte i Norge som holder til i nye lokaler sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Vi har et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med høy grad av trivsel.

 

Vi har også kontorer i Stockholm og København og er heleid av det tyske forsikringsselskapet ARAG.

 

Markedsfører til HELP Forsikring

 

Om stillingen

 

Vår kollega går snart ut i permisjon og vi søker derfor etter en markedsfører i midlertidig stilling som kan ivareta hennes oppgaver den tiden hun er borte (12 måneder). For rett person er det gode muligheter for fast ansettelse etter at engasjementet er over.

 

Ditt ansvar omfatter både strategisk og operativt markedsarbeid; du blir en del av en liten markedsavdeling hvor alle bidrar der det trengs. Det er viktig at du har interesse for detaljer og et skarpt blikk for både tekst og design.

 

Overordnet ansvar for merkevaren

 • Holde i designmanual og sørge for enhetlig uttrykk i stil og tone
 • Tilgjengeliggjøre designmanualen i hele organisasjonen (samarbeide med IT)
 • Oppdatere og produsere markedsmateriell når det trengs
 • Omsette initiativer og forslag til planer og tiltak
 • Samarbeide tett med et mindre team av markedsførere

 

Jobbe tett opp mot eksternt byrå (reklame/mediebyrå)

 • Prosjektledelse og koordinering av byråleveranser fra reklame-/mediebyrå
 • Ta ansvar for å utforme brief til reklame-, design- og mediebyrå basert på markedsstrategi eller andre interne føringer
 • Være tydelig bestiller og holde i prosjektene fra A-Å
 • Implementere nye markedstiltak i HELP

 

Forefallende markedsarbeid

 • Bidra til utvikling av nettsider
 • Løse forefallende designoppgaver i InDesign e.l. Gjerne også bilde- og videoredigering
 • Publisering og tilpasning av innhold for nett og intranettløsninger (Umbraco/SharePoint)

 

Vi søker deg som har følgende kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning innen markedsføring, kommunikasjon e.l. (Bachelorgrad). Sterk relevant realkompetanse kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Noen års erfaring med både strategisk og operativt markedsarbeid i en markedsavdeling eller byrå, erfaring fra medie- eller reklamebyrå er positivt
 • God kunnskap i Adobe-pakken, CMS (gjerne Umbraco), bilde- og videoredigeringsprogrammer
 • Meget god norsk og engelsk, skriftlig og muntlig fremstilling
 • God dataforståelse og gode datakunnskaper i presentasjonsverktøy
 • Kunnskap om søkemotoroptimalisering (google adwords)

 

Som person er du utadvendt og trygg og liker godt å samarbeide med ulike miljøer både internt og eksternt. Vi ønsker oss en lagspiller som kan tenke både strategisk og operativt, har lett for å kommunisere og som naturlig knytter kontakt og skaper tillit. Du må tørre å ta en tydelig fagrolle innenfor markedsføring og argumentere godt for ditt syn, med hovedmål om at HELPs markedsføring er enhetlig og etterlater et profesjonelt uttrykk.

 

I HELP Forsikring vil du få mulighet til å jobbe sammen med energiske og engasjerte mennesker preget av entreprenørånd og sterk vilje til videreutvikling. Hos oss er det sterk fokus på medarbeidertilfredshet. Du blir en del av et skandinavisk miljø i HELP Forsikring og vil i tillegg få mulighet til læring og erfaringsutveksling gjennom ARAG, et stort og profesjonelt forsikringskonsern med virksomhet i 19 land.

 

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Navigio, Monica Odden Myklebust tlf. +47 924 18 708 / monica.myklebust@navigio.no eller Hasan Tufan tlf. +47 450 23 147 / hasan.tufan@navigio.no.

 

Vi ser frem til å motta din søknad senest innen 10. juni, søknader blir vurdert fortløpende.

Location:

Oslo. Norway

Contact:

Hasan Tufan

+47 450 23 147

hasan.tufan@navigio.no