Marknadschef Klövern

Är du Klöverns nya marknadschef?

Tjänsten är helt nyinrättad och du får möjlighet att från grunden etablera, utveckla och leda marknadsfunktionen inom det entreprenöriella och snabbväxande bolaget.

Som marknadschef ansvarar du för att ta fram marknadsstrategin och marknadsplanen, samt för att tillsammans med ditt team stärka Klöverns position som ett av de ledande fastighetsbolagen i Sverige. Du är övergripande ansvarig för varumärkesportföljen och för att etablera ett starkt kundfokus inom hela Klövern. Du kommer att ha en nyckelroll i organisationen och förväntas bidra starkt till att driva affären. Du rapporterar till VD och är medlem i den utökade ledningsgruppen.

 Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller marknadsföring och gedigen erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och marknadskommunikation i ledande befattningar. Du är en erfaren och trygg ledare och har ett utpräglat affärs- och kundfokus.

 I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. Välkommen med din ansökan på www.navigio.se senast den 14/2,  2020

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Läs mer på  www.klovern.se

 

 

Summary:

Klövern söker en säljdriven och affärsmässig marknadschef med uppdrag att bygga upp och leda marknadsfunktionen på ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag.

Location:

Stockholm

Contact:

Sofia Hugosson

sofia.hugosson@navigio.se