MVI söker en VD till Hemma Bäst Holding

Hemma Bäst gruppen är en satsning som syftar till att konsolidera den fragmenterade marknaden för fastighetsförvaltning. Målsättningen är att skapa en one-stop-shop för privata och kommersiella fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar, genom organisk tillväxt och förvärv. Med en omsättning om ca SEK 120 m efter två genomförda förvärv och ett tiotal ytterligare identifierade prospects börjar konturerna av gruppen nu att formas. Ambitionen är att mer än tredubbla företagets omsättning på fem år med ökad lönsamhet. Nu ska en VD rekryteras med uppdraget att leda och utveckla koncernen de kommande åren.

 

Som VD ansvarar du för att:

  • Utveckla och implementera strategi och affärsplan framåt
  • Etablera en organisation som har kompetens och förmåga att leverera mot uppsatta må​l
  • Leda, inspirera och motivera medarbetare
  • Säkerställa affärsmässighet i försäljning och leverans
  • Över tid integrera förvärv och tillvarata synergier
  • Driva ett effektivt kommersiellt arbete genom att vidareutveckla affärsmixen och utveckla en starkare säljkultur med målsättning och resultatuppföljning.
  • Driva lönsam tillväxt organiskt och genom förvärv
  • Rapportering till styrelse – t.ex. finansiella resultat​

 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen i grunden och som har gedigen erfarenhet av ledande kommersiella roller. Du är en erfaren ledare och har en naturlig fallenhet för att motivera och engagera andra. Du är van vid att ha P&L-ansvar och har ett starkt track record av att leverera goda resultat. Du har erfarenhet från fastighetsservice, facility management eller annan kontraktsbaserad affärsverksamhet. Som person är du ambitiös, relationsstark och affärsmässig. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett Private Equity-ägt bolag är meriterande.

 

Om MVI

Huvudägare i Hemma Bäst gruppen är MVI Fund I. MVI investerar i lönsamma mindre bolag med stor tillväxtpotential. MVI vill samarbeta tätt med grundare och ledning för att växa portföljbolagen på bästa sätt. I många fall innebär detta att MVI konsoliderar en bransch genom att förvärva flera bolag som kompletterar varandra och därigenom skapar en plattform för stark organisk tillväxt. MVI har visionen att utveckla varje portföljbolag genom att erbjuda erfarenhet, riktad kompetens, finansiering och fokus.

www.mvi.se

 

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Location:

Stockholm

Contact:

Sofia Hugosson

sofia.hugosson@navigio.se