Operations Manager til Alektum AS

 

Om Alektum
Alektum er et av Europas ledende foretak innen inkasso og langtidsovervåkning. Alektum Group er et familieeid selskap som tilbyr både B2C- og B2B-inkasso og tilhørende tjenester. Gjennom en unik kombinasjon av nyskapende produkter og tjenester støttes kundene gjennom hele den finansielle prosessen med pålitelig informasjon og juridisk ekspertise. Alektum tror på langsiktige partnerskap gjennom nært samarbeid, skreddersydde prosesser og taktfull dialog med kundens kunde. Å samarbeide med Alektum skal alltid være enkelt og effektivt – riktig løsning på riktig tidspunkt for riktig resultat. Alektum Group driver i dag virksomhet i 18 europeiske markeder, har ca. 600 ansatte og omsetter for over 900 millioner kroner. I Norge har Alektum 70 ansatte, og kontorer i Oslo og Tønsberg.

Om stillingen

Vår nåværende Operations Manager er på utlån fra Sverige for ett år, og skal i mai 2020 tilbake til sin stilling i Sverige. Vi søker derfor en ny leder for Operations i Alektum Norge.

Som Operations Manager i Alektum AS vil du være ansvarlig for å styre den operative driften av Alektum AS. I tillegg er du ansvarlig for prognoser og til en viss grad resultater på forretningsområdet. Operations Manager rapporterer til Country Manager Norway og er en del av ledergruppen i Norge.

Ansvarsområder:

  • Strategi og forretningsutvikling
  • Drift og utvikling av den operative inkassovirksomheten
  • Ledelse (totalt 45 ansatte i Operations, hvorav 8 direkte rapporterende)

Vi søker deg som har flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Høyere økonomisk/administrativ utdanning eller tilsvarende
  • Minimum fem års erfaring med arbeid i inkassobransjen (fordelaktig om man har bevilling)
  • Minimum 3-5 års personalledererfaring
  • God kjennskap til inkassoprosessen og kunnskap om tilhørende lover og regler
  • Gode datakunnskaper og systemforståelse
  • Meget god norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, samt evne til å kommunisere på «skandinavisk»

Som person er du trygg og trives i en hverdag som er i kontinuerlig endring. Du har sterk gjennomføringsevne og er strukturert. Videre innehar du god forretningsforståelse og kommersiell tekning på strategisk og operativt nivå. Rett kandidat har god kjennskap og interesse for digitalisering, der stadig forbedring av prosesser er en sentral del av stillingen. Vi er også opptatt av at du har en naturlig autoritet og fremstår som en trygg og tillitvekkende leder.

Stillingen vil være lokalisert ved Alektums lokaler i Oslo og Tønsberg (50/50).

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Navigio, Hasan Tufan tlf +47 450 23 147 eller Monica Myklebust tlf. +47 92418708.

Vi ser frem til å motta din søknad snarest og senest innen 26. november. Søknader blir vurdert fortløpende.

Location:

Oslo/Tønsberg

Contact:

Hasan Tufan

+4745023147

hasan.tufan@navigio.no