Projektkoordinator till Navigio

Följ med oss på en framgångsrik resa! Nu söker vi en projektkoordinator, en unik möjlighet till en spännande tjänst i en stimulerande och föränderlig miljö. En viktig roll med mycket kundkontakt.

 

Om Navigio:

Navigio bidrar till att organisationer ökar sin konkurrenskraftighet genom att utveckla människor och organisationer till sin fulla potential.

Vi hjälper våra klienter att lyckas genom ett integrerat tillvägagångssätt som innefattar:

  • Skapa insikt och sätta den strategiska riktningen – Strategy & Organization
  • Säkerställa rätt team – Performance Management/Executive Search
  • Skapa effektiva ledningsteam – Leadership Services

Vi är etablerade på den nordiska marknaden, med kontor i Stockholm och Oslo, där våra kunder är såväl stora multinationella företag som snabbt växande startup-bolag.

Här arbetar alla aktivt med att skapa en arbetsplats utöver det vanliga och har som kvitto på det utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser i åtta år.

Läs mer om oss på: www.navigio.eu

 

Om rollen:

Som projektkoordinator arbetar du som en integrerad del i våra projektteam där du bland annat ansvarar för tidplaner, möteskoordinering och kalenderhantering.

Övriga arbetsuppgifter är uppföljning av försäljning, sammanställning av data samt administration av digitala verktyg i en projektkoordinerande roll.

Navigio är ett företag med mycket höga ambitioner avseende kundfokus och kvalitet. Det ställs höga krav på våra medarbetare då vi ofta arbetar i projekt med korta ledtider.

För dig som vill arbeta med människor är Navigio en mycket attraktiv arbetsplats.

I den här rollen har du fasta arbetstider där jobbet görs på plats.

 

Vi söker:

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i högpresterande arbetsmiljöer där du har arbetat med kvalificerat, administrativt stöd till seniora chefer eller konsulter.

Har du erfarenhet från top tier consultancy eller som stöd till koncernledningsfunktioner är detta extra meriterande.

Du är lösningsorienterad och kommunikativ med förmåga att driva flera parallella projekt i vilka du arbetar noggrant och systematiskt för att leverera hög kvalitet.

I tillägg till detta brinner du för att ge service i världsklass, ta ansvar för dina uppgifter och har vana att arbeta självständigt.

Location:

Stockholm

Contact:

Marina Vernholmen

marina.vernholmen@navigio.se