Prosjektkoordinator

 

Prosjektkoordinator

 

Vi søker for tiden en ny prosjektkoordinator til et engasjement mens vår nåværende er i mammapermisjon. I rollen som prosjektkoordinator jobber du tett med våre konsulenter, klienter og kandidater med oppgaver knyttet til våre oppgaver innen Executive Search, Leadership Services, Performance Management og Strategy & Organization hovedsakelig i Norge og Sverige, men også internasjonalt.

 

Du er et viktig bindeledd mellom oss, kunder og kandidater, og vil som oftest være den første personen man møter på kontoret.

 

Ditt ansvarsområde vil være innenfor prosjektadministrasjon, front office, kalenderhåndtering, møtebookinger med kunder og kandidater, gjennomføring av arbeidspsykologiske tester, samt andre servicerelaterte oppgaver.

 

Dette innebærer blant annet:

 • Prosjektlede og koordinere ulike typer prosjekter på tvers av våre fagområder, herunder:
  • Bistå med utarbeiding av dokumentasjon til kunder og kandidater
  • Hjelpe til å lage stillingsannonser og administrere disse
  • Koordinere prosesser, herunder utarbeide tidsplaner, samt koordinere og booke møter med kunder og kandidater
 • Ønske kandidater, kunder og andre gjester velkommen, samt sørge for at kontoret og møterom ser fint ut til enhver tid
 • Bistå våre researchere med oppdateringer i vår kandidatbase, samt markeds- og kandidatkartlegging
 • Ha ansvar for bestilling av blant annet rekvisita, lunsj og reisebookinger
 • Mulighet for ansvar for interne prosjekter både i Norge og Sverige, herunder både sosiale og faglige
 • Andre ad-hoc oppgaver i prosjekter og på kontoret

 

Vi leter etter deg med erfaring fra et høyt-presterende arbeidsmiljø der du har jobbet med kvalifisert, administrativ støtte for toppledere eller konsulenter. Du er løsningsorientert og kommunikativ med evnen til å kjøre flere parallelle prosjekter der du jobber nøye og systematisk for å levere høy kvalitet. I tillegg til dette brenner du for å tilby service i verdensklasse, ta ansvar for oppgavene dine og være vant til å jobbe selvstendig. Du er positiv, initiativrik og en strukturert person som trives med varierte ansvarsområder og brenner for å jobbe med mennesker.

 

Ta gjerne kontakt med Nicholay Tehrani om du har spørsmål på +47 907 69 894.

 

Vi ser frem til din søknad så snart som mulig og senest innen 1.oktober.

 

Om Navigio

Navigio er et raskt voksende konsulenthus innen People & Organizations. Vår visjon er å frigjøre fullt potensiale for våre kunder og medarbeidere ved å utvikle individer og organisasjoner.

 

Vi har eksistert i over 20 år og er et av Nordens ledende konsulentselskap innen humankapitaltjenester med omsetning på ca 140 millioner kroner, og med svært sterk vekst. De fleste av våre kunder er nordiske, internasjonale aktører med hovedbase i Norden.

 

Navigio har kontorer i Oslo og Stockholm. Vi er rundt 55 kollegaer med høy faglig kompetanse innen Executive Search, Leadership Services og Strategy & Organization. I Norge er vi sju dedikerte kollegaer med store ambisjoner om videre vekst. Vi leverer tjenester med høy kvalitet til våre kunder og bygger våre team på tvers av de ulike kompetanseområdene.

Location:

Oslo, Norway

Contact:

Nicholay Tehrani

+47 907 69 894

Nicholay.tehrani@navigio.no