Prosjektleder / Forretningsutvikler | Coor

 

Har du passion for salg og lyst til å jobbe med forretningsutvikling og prosjektledelse i Coor, Nordens ledende Facility Managementselskap?

 

 

Om stillingen

Du vil få en meget utfordrende stilling hvor salg og kundekontakt er svært viktig, men du bør også ha et akademisk blikk på prosjektene du og teamet i Coor skal løse. Dine kunder kan være de største merkenavnene i Norge, men også mange spennende kunder innen SMB segmentet.

Coor er et ekspansivt selskap med sterkt fokus på innovasjon og bærekraft.

 

Sammen med teamet blir du ansvarlig for å skape og sikre ny forretning til Coor, slik at Coor når sine overordnede mål og ambisiøse vekststrategi.

Stillingen har videre et helhetlig ansvar for å designe skreddersydde Integrated facility management-løsninger i tett samarbeid med interne fagspesialister. Du blir en del av et positivt, ambisiøst og pulserende salgs- og forretningsutviklingsmiljø med høyt faglig nivå og kollegaer som er sterke på analyse, løsningsdesign og gjennomføring.

 

Oppgaven: 

Du vil jobbe strategisk mot våre potensielle kunder, dette betyr leadsgenerering, prospecting, behovsavdekking, løsningsutforming, tilbudsutforming, presentasjoner, innsalg og forhandling. Du skal gjennomføre virksomhetsanalyser og utforme business case. Du vil lede større og komplekse anbudsprosesser gjennom ulike faser knyttet til design av IFM-løsninger. Dette vil også innebære analyse og kalkulering, samt ledelse av tilbudsteamet bestående av bidragsytere fra andre enheter og funksjoner i Coor. Du vil også være en støtte for toppledelsen/organisasjonen i forhandlings- og integrasjonsfaser.

 

Din profil: 

  • Du er proaktiv, ambisiøs og har et kremmer-gen
  • Du har en bachelorgrad eller mastergrad
  • Du har 2-8 års relevant arbeidserfaring
  • Du har arbeidet med komplekse problemstillinger innen forretningsutvikling og salg, eller har erfaring fra ledende konsulentmiljøer innen analyse og forretningsutvikling
  • Erfaring med komplekse tilbudsprosesser og gjerne offentlige anskaffelsesprosesser er en fordel
  • Har du bransjeerfaring innen FM, eiendom, bygg, food&beverage, eller tekniske virksomheter vil det være en fordel i denne stillingen

 

Hvem er du

Du har en tydelig kommersiell legning, har god forretningsforståelse og en tillitvekkende adferd. Videre er du faglig dyktig, analytisk og kunde- og resultatorientert og forstår kundens behov, forventninger og krav. Du har gode sosiale egenskaper og vil være en relasjonsbygger både internt i teamet, ut mot linjen og mot kunder. Du har høy arbeidskapasitet og evne til å ha mange baller i luften samtidig. Stillingene tilhører salg og forretningsutviklingsavdelingen og rapporterer til Marianne Storhaug, som er en del av ledergruppen i Coor Norge.

 

Nysgjerrig og lyst til å høre litt mer?

Ta gjerne kontakt med Aleksander Rybråten Hagen, +47 452 22 810 / aleksander.hagen@navigio.no

Location:

Oslo

Contact:

Aleksander Rybråten Hagen

+47 452 22 810

aleksander.hagen@navigio.no