Regionchef, Region Öst

Vill du leda och driva det regionala försäljningsarbetet i ett marknadsledande bolag med stora ambitioner? Nu har du möjlighet att bli Regionchef för Region Öst inom Ahlsell Sverige och bli en del av Sveriges största säljorganisation.

 

Vi erbjuder

Som Regionchef på Ahlsell kommer du att ha en nyckelroll och stora möjligheter att påverka Regionens utveckling. Du kommer vara en del av ett framgångsrikt team och få arbeta med ambitiösa och professionella kollegor. Vi är övertygade om att du presterar och utvecklas som mest när du känner att du är en del av något större. Varje medarbetares insats skapar vårt företags affärer och framgång. Om du utvecklas, utvecklas Ahlsell!

 

Om rollen

Som Regionchef ansvarar du för att leda och driva försäljningsorganisationen inom Region Öst mot uppsatta mål och skapa lönsam tillväxt. Regionen omsätter ca 1,3 mdr SEK och består av ca 130 medarbetare. Inom regionen finns 6 butiker.

 • Du har fullt personal- och resultatansvar för din region och förväntas arbeta i nära samarbete med divisioner, marknad och logistik för att leverera enligt plan
 • Du rapporterar till Försäljningsdirektören för Ahlsell Sverige
 • Du utgår från Norrköping

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Försäljningsansvar för att maximera lönsam tillväxt
 • Driva och implementera regionens affärsplan
 • Bygga en attraktiv säljkultur
 • Bygga ett starkt team i ledningsgruppen
 • Coacha och följa upp Regionala Försäljningschefer
 • Säkerställa prissättning och villkor på stora avtal
 • Säkerställa efterkalkylering av avtal och projekt
 • Bygga och underhålla seniora kundrelationer

 

Om dig

Vi söker dig som verkat i en liknande roll tidigare och som brinner för affärer och försäljning. Du har en akademisk examen i grunden och ett bevisat track record av att leverera starka resultat. Du har gedigen ledarerfarenhet och en god förmåga att entusiasmera och motivera andra att prestera på topp. Din ledarstil är coachande och du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och har ett tydligt affärsmannaskap.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. För frågor, kontakta Simon Josefsson via e-post simon.josefsson@navigio.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20:e augusti 2021.

Välkommen med din ansökan!

 

Om Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 33 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Contact:

Simon Josefsson

simon.josefsson@navigio.se