Vi søker konsulenter innenfor Executive Search

Vårt største tjenesteområde Executive Search skal styrkes ytterligere med flere konsulenter.

Hos oss vil du sammen med et fantastisk team blant annet sikre at:

    • Vi leverer eksepsjonell kvalitet i alle prosjekter
    • Navigio fortsetter å ta markedsandeler i et svært konkurranseutsatt marked

Du skal jobbe operativt som konsulent med å skape forretning, levere kundeprosjekter og utvikle nye og eksisterende kundeforhold. Vi har ulike nivåer av konsulentrollen med ulike krav til salg og leveranse – det vil si at vi har plass til både deg som er helt ny i faget og deg som har jobbet noen år.

Vi søker deg som vil være med på å bygge virksomheten vår videre.
Vi opplever sterk vekst: På under tre år har vi triplet omsetningen i Norge og vi har store ambisjoner fremover.

Den rette kandidaten er en dyktig rådgiver som alltid setter kundens beste i sentrum. Du har antagelig noe erfaring med rådgivning innen Executive Search eller annen konsulentvirksomhet. Viktigst av alt er at du representerer noe annet enn “Old School Executive Search” og at du har fokus på kvalitet i alt du gjør.

Navigio tilbyr deg en fantastisk og engasjerende arbeidsplass med store muligheter for utvikling for den rette kandidaten.

Vi tror at suksess oppnås når mennesker får realisert sitt potensial. Derfor jobber vi sammen hver dag for å skape et arbeidsmiljø alle trives i, motivere og hjelpe hverandre til å utvikle oss som individer og oppnå suksess i arbeidet. Vår ambisjon er klar – vi skal være en fantastisk arbeidsplass!

Kunne dette vært noe for deg eller ønsker du å høre med? Send oss gjerne din CV, eller ta kontakt med Country Manager, Nicholay Tehrani på tlf +47 907 69 894 eller på e-post nicholay.tehrani@navigio.no

Summary:

Navigio Norge søker konsulenter innenfor Executive Search

Location:

Oslo

Contact:

Nicholay Tehrani

+4790769894

nicholay.tehrani@navigio.no