Workplace Consultant

Pandemien har endret mye i samfunnet og den «nye normalen» er fortsatt ikke definert. Denne enheten blir sentral i arbeidet med å hjelpe selskapet og kundene med å navigere inn i fremtiden. Både ift. planlegging av den fysiske arbeidsplassen, men også den digitale integrasjonen.

 

Vi søker etter de som skal utvikle Coors satsning på rådgivning innen arbeidsplasstjenester i Norge. Du vil få en sentral rolle i hvordan vi jobber med eksisterende og nye kunder med å skape det ideelle arbeidsplasskonseptet for den enkelte bedrift.

 

Rollen er en strategisk og sentral rolle i selskapet, og vil være kritisk i Coors satsning på rådgivning innen arbeidsplasstjenester – å skape Norges mest attraktive og bærekraftige arbeidsplasser. Din oppgave er å sikre at selskapet har nødvendig slagkraft for å lykkes, og være en faglig spydspiss både eksternt og internt.

 

Du må kunne sjonglere mellom å utvikle satsningsområdet, selge tjenester og levere rådgivningsoppdrag innen fremtidens arbeidsplasser. Rollen vil kreve at du har mange kontaktflater både innad i Coors nordiske virksomhet og mot Coors kunder.

Du får muligheten til å arbeide med utfordrende arbeidsoppgaver i et stimulerende miljø i et bransjeledende selskap.

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Selge og levere rådgivningsoppdrag til eksisterende og nye kunder
  • Utvikle og fornye tjenestetilbud for å levere konkurransedyktige tjenester
  • Inngå og utvikle samarbeid med partnere/leverandører og vurdere hvilken type kompetanse Coor bør besitte selv
  • Forstå markedet og holde seg oppdatert på relevante trender og forskning
  • Markedsføre og representere Coors varemerke og rådgivningstjeneste, f.eks. delta aktivt på seminarer og messer

Coor Advisory Services (CAS) inngår som en enhet i det sentrale utviklingsmiljøet i Coor Norge, og du vil rapportere til Head of Advisory Services, Trine Hagfors.

 

Den rette kandidaten:

  • Evner å se helheten, men også detaljene som kreves i kombinasjon for å forstå og identifisere strategiske forretningsmuligheter.
  • Har et kommersielt fokus, og evner å sjonglere flere samtidige baller i luften.
  • Skaper engasjement rundt deg, er tillitsvekkende og har lett for å bygge stabile og langsiktige relasjoner. Det er en stor fordel om du trives med å prate i forsamlinger, eks større events og at du kan bygge nettverk på en naturlig måte.
  • Har utdannelse på masternivå og minst tre års arbeidserfaring med gode resultater.

 

Vi ser frem til å motta din søknad snarest, og innen 19. september.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Navigio, Nicholay Tehrani +47 907 69 894.

Summary:

Coor er en av Nordens ledende leverandører innenfor Facility Management, og har over 10.000 ansatte i Norden. Vi tar hånd om de hundrevis av oppgavene som skal løses for at arbeidsplasser og bygninger skal fungere sømløst. Våre kunder er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der vi er totalleverandør, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester som renhold, vaktmester eller kantinedrift. Coor har de siste 10 årene jobbet med strategisk arbeidsplassrådgivning (Coor Advisory Services), og vi skal styrke satsningen og kompetansen lokalt i Norge.

Contact:

Nicholay Tehrani

907 69 894

nicholay.tehrani@navigio.no