Associate Consultant – Executive Search

Om stillingen:

 

Har du et analytisk hode med interesse for forretning og rekruttering?

 

Vi søker en Associate Consultant – Executive Search til vårt team, hvor du vil få mulighet til å bygge karriere innen lederrekruttering og bli del av et raskt voksende nordisk selskap.

 

Hos oss får du jobbe tett med kandidater og kunder på CxO-nivå i forskjellige bransjer, samtidig som du vil få individuelt ansvar for visse deler av prosjektet.

 

Rollen inkluderer oppgaver som:

 

  • Forretningsanalyse og søkestrategi
  • Tolkning og analyse av kravprofil
  • Kartlegging og analyse av kandidatmarked
  • Search og kandidatkontakt
  • Presentere kandidater og funn fra markedet for kunder

Ditt ansvarsområde vil primært være knyttet til våre prosjekter innen Executive Search, men du vil også ved behov forventes å bidra innen våre andre fagområder.

 

 

Kompetanse:

 

Vi tror den rette kandidaten har høyere utdannelse på Master-nivå innen businessrelaterte fag, organisasjonspsykologi, HR eller lignende. Du har gjerne erfaring med prosjektarbeid, og evner å balansere flere prosjekter parallelt.

 

I denne rollen vil du ha behov for god kjennskap til Office-pakken, og gode muntlige og skriftlige egenskaper i norsk og engelsk.

 

Personlige egenskaper:

 

For å lykkes i denne rollen bør du være selvstendig, proaktiv, ha høy arbeidskapasitet og motiveres av å finne nye måter å løse problemstillinger på.

 

Som person ser vi for oss at du er positiv, team-orientert, serviceinnstilt og legger inn innsatsen det kreves for å levere høy kvalitet i leveranser. Svært god retorikk og kommunikasjonsevner er viktige egenskaper for å lykkes i rollen som Associate Consultant.

 

Hvordan er det å jobbe hos oss?

 

Vårt Oslo-kontor består av 13 ansatte som jobber sammen i et åpent landskap. Her kommer du til et varmt, hyggelig og sosialt miljø.

 

Vi byr på felles lunsj i vår flotte kantine, tilgang til treningsrom og garderober, i tillegg til mulighet for å delta på våre ukentlige organiserte treningsøkter.

 

De andre i teamet er ambisiøse, med stort fokus på å levere høy kvalitet til kundene, samtidig som vi i Navigio har fokus på work/life balance. Du vil oppleve frihet under ansvar, og gode muligheter til å utvikle karrieren din internt.

 

Inkludering og mangfold:

 

Hos oss er du velkommen akkurat som du er. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, legning eller funksjonsnivå er du velkommen til å søke hos oss!

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad snarest og innen 14. april.

 

Spørsmål om stillingen kan henvendes til Kristina Sundnes på tlf: 938 23 175.

 

Oppstart etter avtale, med august som utgangspunkt.

 

 

Om Navigio:

 

Vil du jobbe med å utvikle selskaper for å nå sitt fulle potensiale?

 

Navigio er et nordisk konsulentselskap med 90+ ansatte. Vi hjelper bedrifter med å bli mer lønnsomme, effektive og suksessrike. Vi sørger for at selskapene vi jobber med får forutsetninger for å utvikle sitt fulle potensial, vokse raskere og ta en sterkere posisjon i markedet.

 

Dette oppnås ved å jobbe med våre kunder for å skape en tydelig strategi, sikre at organisasjonen er strukturert for å kunne levere i henhold til de målene som er satt og at organisasjonen er bemannet med de rette menneskene. Vi coacher ledere og ledergrupper for å oppnå et varig, produktivt og godt lederskap – individuelt og som et team. Disse prosessene leveres ofte som hele programmer, men også separat.

 

Kom bli med oss å frigjøre fullt potensial!

Location:

Oslo

Contact:

Kristina Sundnes

+47 938 23 175

kristina.sundnes@navigio.no