Associate Consultant Leadership Services

Har du en sterk forretningsinteresse og motiveres av å jobbe i grensesnittet mellom forretning og mennesker? Vil du være med å utvikle høyt presterende ledere og team?

 

Vi søker en Associate Consultant – Leadership Services til vårt team, hvor du vil få mulighet til å utvikle fag, være tett på kunders forretning og strategi og gjennom det hjelpe nordiske selskaper til å oppnå sitt fulle potensial.

Ditt ansvarsområde vil primært være knyttet til våre prosjekter innen Leadership Services som innebærer blant annet Executive Team Development og Leadership Excellence Programs.

 

Dette inkluderer oppgaver som:

  • Design av innhold til lederutviklingsprogrammer
  • Utarbeide, produsere og forberede workshop-materiell
  • Støtte våre konsulenter i kundemøter og workshops
  • Være ansvarlig for delprosjekter og deler av kundeworkshops

Du vil også ved behov forventes å bidra innen våre andre fagområder.

 

Kompetanse:

Vi tror den rette kandidaten har en høyere utdannelse på Master-nivå innen business, ledelse eller lignende. Du har et par års erfaring med prosjektarbeid, og evner å balansere flere prosjekter parallelt.

I denne rollen vil du ha behov for god kjennskap til Office-pakken, svært gode kunnskaper innen Power Point, og gode muntlige og skriftlige egenskaper i norsk og engelsk.

Erfaring med profiltolkning vil være meritterende.

 

Personlige egenskaper:

For å lykkes i denne rollen bør du være selvstendig, proaktiv, ta ansvar, ha høy arbeidskapasitet og motiveres av å finne nye måter å løse problemstillinger på.

Som person ser vi for oss at du er positiv, hjelpsom, serviceinnstilt og leverer høy kvalitet.

Du bør også være fleksibel og i stand til å løse problemer på en pragmatisk og tidseffektiv måte.

 

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Vårt Oslo-kontor består av 13 ansatte som jobber sammen i et åpent landskap. Her kommer du til et varmt og hyggelig miljø, med flotte fasiliteter.

Vi byr på felles lunsj i vår flotte kantine, tilgang til treningsrom og garderober, i tillegg til mulighet for å delta på våre ukentlige organiserte treningsøkter.

Teamet er ambisiøse, med stort fokus på å levere høy kvalitet til kundene våre, samtidig som vi har fokus på work/life balance. Du vil oppleve frihet under ansvar, og gode muligheter til å utvikle karrieren din internt.

 

Inkludering og mangfold:

Hos oss er du velkommen akkurat som du er. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, legning eller funksjonsnivå, er du velkommen til å søke hos oss!

 

 

Vi ser frem til å motta din CV og søknad snarest og innen 31. mars.

Spørsmål om stillingen kan henvendes til Kristina Sundnes på tlf: 938 23 175.

Oppstart etter avtale, med august som utgangspunkt.

 

Om Navigio:

Vil du jobbe med å utvikle selskaper for å nå sitt fulle potensiale?

Navigio er et nordisk konsulentselskap med 90+ ansatte. Vi hjelper bedrifter med å bli mer lønnsomme, effektive og suksessrike. Vi sørger for at selskapene vi jobber med får forutsetninger for å utvikle sitt fulle potensial, vokse raskere og ta en sterkere posisjon i markedet.

Dette oppnås ved å jobbe med våre kunder for å skape en tydelig strategi, sikre at organisasjonen er strukturert for å kunne levere i henhold til de målene som er satt og at organisasjonen er bemannet med de rette menneskene. Vi coacher ledere og ledergrupper for å oppnå et varig, produktivt og godt lederskap – individuelt og som et team. Disse prosessene leveres ofte som hele programmer, men også separat.

Kom bli med oss å frigjøre fullt potensial!

Location:

Oslo

Contact:

Kristina Sundnes

+47 938 23 175

kristina.sundnes@navigio.no